Friday, 13 July 2012

Wet Kitchen, Dry Kitchen, Tinted

Entri hari ni pasal wet kitchen..hampir nak siap dah, cuma belum pasang Lumi, sinki dan hob..nmpk gayanya dlm seminggu ni, masak guna dapur lama la dulu..

kitorang psg sampi ceiling sbb tak nampakkan salur hood tu, nt nmpk xcantik..

Ni kat dry kitchen, kira bertentangan dgn kitchen kabinet, xmuat nk buat sekali..just letak fridge, built-in oven dan microwave..

Antara dry kitchen dgn wet kitchen, dipisahkan oleh dinding, tingkap diubahsuai menjadi tingkap mati dan pintu diubah kpd sliding door, sbb aku xnak ruang dry kitchen ni gelap dan jelas kelihatan, so aku buatla frosted glass..


Segala tingkap dan sliding door telah selamat ditinted..redup sket..kalau tak rasa bahang sgt..

1 comment:

  1. Hi...congrats masuk umah baru...saya pun minat deko2 umah ni...warna kitchen cabinet kita sama lah..hehehe....penatkan masuk umah baru..byk nak kene pk..time under renovation la kehidupan paling tension....tp alhamdullilah semuanya siap..skarang dah puas hati duk umah baru...moga kita dpt share minat deko umah ye...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...