Thursday, 26 July 2012

Katil Idaman ^^,

Hari ni nak update pasal katil idaman...hehe...

aku sebenarnya suka sgt katil yg ada mcm ada diamond2 tu..

ala2 cenggini...
kredit to google..

Awal thn hari tu, xigt bln bape..bln 4 kot..ada home decor kt Mid valley..sementara husband tgh survey2 cctv, aku cuci2 mata kt bhgn perabot, padahal aku saje je duduk2 atas katil..kengkononnya nak rasa la tilam mana plg best, tiba2 dgn tidak semena2 dtgla sorg salesgirl tu mempromote katil dgn tilam dia..besela keje diorg ni dok mempromote org spy beli brg diorg kan..time tu aku dgn husband mmg tak terpikir lg ttg katil..nak dipendekkan cite, kitorg tibe2 ter'book la pulak...keh..keh..tp mmg cantik la katil dia..tilam dia pn ok jugak..kalau beli katil+tilam dia, dapat 1 set meja makan free... tp pd aku, free2 pn, mesti dh masuk harga dia skali..

retail manager tu ckp, kalau nk tgk byk lg design, dtg la ke showroom dia..ada byk cwgn.. Anogen..aku penah dtg kt Kota Kemuning dan Setia Alam Mall..mmg cantik2 design dia..harga..uhuuuu...byk cantekkk juga..mkn megi la pas ni..

rupa2nya katil mcm kt atas pun ada gak kt company tu..

gmbr ni aku amik kt fb Anogen..

katil idaman aku....

jeng....jeng...jeng...
*
*
*
*
*
*
*
*
cak!!!


cuba teka aku ambik yg mana?? hmm.. warna yg amat rumit utk menjaganya tp warna itulah yg menarik hati aku sebenarnya kini..hehe...tau x sbb ape??
sbbnya aku dgn husband konon2nya nak letak wallpaper wane gelap kt wall masterbedroom tu..kaler kelabu gelap, cam silver2 sket...so, wane katil yg plg sesuai ialah wane putih la..baru naik..lgpun boleh match dgn wane ape2 pun utk cadar..

alhamdulillah..katil pun dh selamat smpi semalam...

Cadar madar xbeli lg...uhuk..dah la saiz king mahal giler..


Sepanjang berurusan dgn company ni mmg mcm2 onak dan duri dilalui..xdaya nk cite dah..

oklah itu saje cite utk katil..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...