Friday, 30 October 2015

Korea : Day 3 : Nami Island, Garden, Hard Rock Cafe

Setelah sekian lama entri ni tergendala.. aku cuma drafkan tajuk je.. isi tak type apa2 pun lg.. kiki.. nak cerita pun dah ingat2 lupa.. pagi2 lagi kitorang dah bersiap utk ke Nami Island.. Nami Island ni terkenal dgn lokasi penggambaran drama korea Winter Sonata.. cerita yg lambat giler tu..xlarat nk tgk.. tempat ni memang cantik dgn susunan pepohon pain..masa ni daun masih gondol lagi sbb baru nak start musim bunga kan..sblm tu kan musim seleji..


Di Nami Island kami makan  nasi goncang.. ada restoran halal kat situ..

Cara makan dia.. mula2 pakai sarung tangan.. pastu goncang bekas makanan tu.. panas bekas tu ..

Ni gambar kat taman bunga.. byk sgt tulip.. cantik.. tenang dan damai suasananya.. sedih tul.. byk gmbr yg aku ambil dr kamera phone.. tp phone tu dah rosak dan tak boleh buka..ni pun dari camera kak putri kot..


Lepas dah puas berjalan, kitorang gerak ke Shopping Mall Lotte sbb ada di antara group kami yg nak ke Hard Rock Cafe..nak cari tshirt.. mungkin nak buat koleksi tshirt..tp aku dan husband krg berminat..kitorang just jalan2 ke kedai sebelah Hard Rock Cafe tu..

Lepas tu kitorang terus balik hotel..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...