Tuesday, 14 May 2013

Hiasan Bilik Air Part II

Ingat tak sebelum ni aku ada post pasal hiasan bilik air di master bedroom.. boleh tengok kat sini Hiasan Bilik Air Part I .. sebenarnya bunga ni aku sendiri pun xsure lagi nak letak kt bilik air atau kat atas chest drawer..

cuba try letak kt bilik air..

tak leh nk amik gmbr keseluruhan bilik air sbb nnt nmpk aku kt situ, xpki tudung..cermin tu mmg kitorg buat seluas2 dinding bilik air, baru nampak luas sikit..
 
ni sudut yg lagi satu tempat letak sabun mandi, syampu, pencuci muka, berus gigi dan ubat gigi serta penyental badan..
 
ok..itu sahaja... sekian..tgh memikir lagi macammana nak mencantikkan bilik air dan seisi rumah..
 
 
 

2 comments:

  1. I love your shower column! Where did you find it? Do you know any good firm in bathroom products? Maybe Roca?
    Laura

    ReplyDelete
    Replies
    1. I get it at Houz Depot, in front of Pertama Kompleks.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...