Wednesday, 17 April 2013

Family Hall Tingkat Atas

Ruang hall atas ni mmg sgt jarang dijejaki..selalunya lepak kt bawah je..tapi disebabkan mahu menghidupkan ruang atas ni, buatlah sikit2 perubahan..mungkin akan dtg ruang ni akan kerap digunakan, sapa tahu..

Asalnya begini..rak2 tu pun dr rumah sewa dulu..tempat letak majalah, buku2..mmg serabut alam sikit..ni kes sbb xbeli kabinet buku lagi..haha..
Dinding utama cat warna purple gelap..dinding sisi warna purple cair..saje nak buat kaler camni sbb ruang tamu dah warna kelabu asap..inginkan sedikit kelainan..lagi satu, sbb aku nak match dgn karpet..

Seketui kabinet tv diletakkan disitu..cuma tv xdak lg..hehe..sgt simple, xde idea lg nak hias camne..ok, sekian..

6 comments:

  1. Assalaamualaikum, boleh share dengan saya cat purple gelap ni brand ape ya..suka sgt warna purple yg ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau xsilap saya dulax jenis yg kalau ada conteng boleh lap..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Assalam sis...boleh dpt kod kale cat...hihi...cantik


    ReplyDelete
  4. Assalam sis...boleh dpt kod kale cat...hihi...cantik


    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori sis.. tak igt la.. yg penting dulax purple gelap..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...